De behandelingen

Schoonheidsbehandelingen

Standaard behandeling:
Oppervlaktereiniging, dieptereiniging met peeling of scrub, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, masker, dag of nacht crème en oogverzorging.

DeLuxe behandeling:
Oppervlaktereiniging, dieptereiniging met peeling of scrub, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, gezicht, nek en schoudermassage, masker, serum, dag of nacht crème en oogverzorging.
Keuze uit:
* harsen bovenlip of kin
* verven wimpers of wenkbrauwen

Jeugd behandeling:
Tot 18 jaar
Oppervlaktereiniging, dieptereiniging met peeling of scrub, onzuiverheden verwijderen, masker en een verzorgende crème.

Man:
Speciaal voor de mannenhuid
Oppervlaktereiniging, dieptereiniging met peeling of scrub, onzuiverheden verwijderen,  gezicht, nek en schoudermassage, masker, verzorgende crème en oogverzorging.

Collagen:
Voor de droge en rijpere huid
Oppervlaktereiniging, dieptereiniging met peeling of scrub, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, gezicht nek en schoudermassage, masker, serum, dag of nacht crème en oogverzorging.

Pedicurebehandelingen

Pedicure: Nagels knippen, eelt verwijderen, likdoorn, ingegroeide nagels of kloven verwijderen, machinaal afwerken, nagelomgeving schoonmaken en een verzorgende crème

Deelbehandelingen:
– Een locatie eelt verwijderen
– Likdoorn verwijderen
– Kloof verwijderen
– Ingegroeide nagel verwijderen
– Nagels dun frezen

Brazilian Wax:
Met een brazilian wax wordt het haar van de schaamstreek ( binnenste en buitenste schaamlippen en de bilnaad ) volledig verwijderd. Het resultaat is een gladde en zachte schaamstreek.

Hoe vaak moet ik harsen?
Afhankelijk van uw haargroei duurt het ongeveer 3 tot 6 weken voordat de haren terug komen. De groei van het haar is de eerste twee weken minimaal en neemt sterkt toe in de derde en vierde week. De tijdsinterval wordt langer naarmate u vaker harst in plaats van scheert.

Doet het pijn?
Harsen is niet geheel pijnloos, maar de verhalen worden sterk overdreven. De pijn die kan optreden duurt maar een fractie van een seconde. Ik maak gebruik van een speciale methode waarbij van te voren een laagje waxolie word aangebracht waardoor de wax alleen aan de haren hecht en niet aan de huid. Wilt u toch even pauzeren tijdens de behandeling kunt u dat altijd aangeven.

Moet ik mij voorbereiden?
Voorafgaand aan de behandeling neemt u thuis even een douche. Gelieve geen olie of bodylotion gebruiken op het te waxen gebied. Probeer als het kan de behandeling  een week na uw menstruatie te plannen, u bent dan het minst gevoelig. Komt u voor het eerst, dan krijgt u het mooiste resultaat als u de haren 4 tot 6 weken laat staan.
( de winterperiode is de ideale tijd om te starten met waxen )

24 uur na de behandeling

 • geen sauna, hete douche of zonnebank
 • zwembad en zee vermijden
 • geen geparfumeerde producten gebruiken
 • raak de huid zo min mogelijk aan

En daarna?

 • binnen 3 dagen mag u de huid niet scrubben
 • nooit tussen de behandelingen door scheren

Wanneer mag er niet gewaxt worden?

 • wanneer u medicijnen gebruikt die de gevoeligheid beïnvloeden zoals Retin A, Accutana, Tetracycline of Glycol ic Acid etc.
 • wanneer u diabetes of een huidallergie heeft
 • wanneer u chemotherapie/radiotherapie hebt ondergaan ( alleen in overleg met uw arts )
 • wanneer u open wonden, eczeem of ontstekingen heeft
 • bij grote moedervlekken, wratten of huiduitslag
 • zonverbrande huid

ManiQ: ManiQ is een product speciaal ontworpen voor de natuurlijke nagel. Een ideaal product voor mensen die hun eigen nagels willen verstevigen maar geen kunstnagels willen. De lak blijft gemiddeld 4 tot 6 weken zitten.

 

U kunt bij ons helaas niet pinnen!

Gelieve 24 uur van te voren uw afspraak te verzetten of af te zeggen, anders ben ik helaas genoodzaakt 50% van de behandeling in rekening te brengen.
Ook bij een vergeten afspraak word 50% van de behandeling in rekening gebracht. 

* Afmelden alleen via whatsapp of even bellen naar 06-22055117